Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ellen van Kester, Horticola Guadalfeo:

"Naast Cherokee nu ook een nieuwe oranje pruimtomaat"

Tholen - Horticola Guadalfeo uit het Spaanse Motril is gespecialiseerd in de afzet van speciale tomaten. "We hebben de zomer afgesloten met een gebrek aan product als gevolg van de hoge temperaturen van juli en augustus. In de zomers hebben we de meeste productie van de "Sierra". Nu zijn we begonnen met de nieuwe seizoensproducten die kwalitatief prima zijn. We hebben de normale kilo's voor de tijd van het jaar", vertelt Ellen van Kester.

"Onze producties cherry-, cherrypruim, cherrytros, gele en oranje cherrytomaten en cherry-kumato's telen we op ongeveer hetzelfde areaal als andere jaren. Daarnaast hebben we onze specialiteiten zoals Marazul, Rosa de la Reina (roze tomaat), Raf, Coeur de Boeuf en Kumato", somt Ellen op.

"Onze nieuwste “Cherokee” -tomaat is een zeer vlezige en zoete tomaat met een dunne schil. Het heeft een heel karakteristieke kleur. Deze tomaat wordt steeds succesvoller. Daarnaast hebben we een nieuwe oranje pruimtomaat, deze heeft een goede smaak en is lang houdbaar."

Voor meer informatie:
Ellen van Kester
Horticola Guadalfeo
Ctra. Celulosa Km.199
18600 Motril
Tel: 958 60 23 04
Fax: 958 82 49 26
[email protected] 
www.hguadalfeo.com