Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe faciliteit in de zomer van 2021 operationeel

Müller Transporte investeert 10 miljoen euro in nieuwe logistieke locatie

Müller Transporte investeert 10 mln euro in een nieuw logistiek centrum op het bestaande bedrijfsterrein in Wiener Neudorf. Met  zonnepanelen, groene daken, bedrijfsrestaurant en rustruimtes voor chauffeurs zijn de investeringen bijzonder duurzaam. De eerste steen werd afgelopen 5 november gelegd, samen met de burgemeester van Wiener Neudorf, Herbert Janschka. De voltooiing van het project is gepland voor de zomer van 2021.

Fritz Müller, directeur van Müller Transporte, op de Oostenrijkse gemeenschappelijke stand tijdens de Fruit Logistica 2019 (Foto: Freshplaza.de)

Het nieuwe logistieke centrum omvat een koelopslagruimte van 4.500 m² voor groenten en andere versproducten, evenals 30 laadplatforms: 15 voor vrachtwagens en nog eens 15 voor kleinere bestelwagens. Met de ingebruikname van het nieuwe logistieke centrum kan de locatie in de naburige gemeente Biedermannsdorf worden gesloten en met Wiener Neudorf worden samengevoegd.

Dit zal jaarlijks in totaal 9.000 ritten tussen de huidige twee locaties uitsparen. Dit levert niet alleen een flinke tijdwinst op binnen het logistieke management, maar ontlast ook de bewoners en het verkeer op de A2 tussen de knooppunten Mödling en Wiener Neudorf. Dit leidt tot een CO2-reductie van 150 ton per jaar ten opzichte van de huidige situatie.

Klik hier voor het volledige Duitstalige artikel.

Voor meer informatie:
www.muellertransporte.at


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven