Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ramazan Akgun, Bircan & Van der Wel:

"Elk jaar meer leveranciers, meer klanten en een groter assortiment"

Tholen - Ramazan Akgun is al sinds 2004 actief op Groothandelsmarkt Spaanse Polder in Rotterdam. Toch vervult het bedrijf Bircan & Van der Wel volgens hem een unieke positie op de markt. "Veel collega-handelaren hier verkopen veel aan marktjongens via Cash&Carry, maar onze klanten zijn veel meer buitenlandse groothandels. Op Spaanse Polder zijn we bekend geworden, maar wij verkopen veel meer rechtstreeks van onze leveranciers naar de klant."

"We verkopen aan groothandels voornamelijk in Duitsland, maar ook in Frankrijk, Engeland en Denemarken. Daarnaast hebben we ook nog enkele Nederlandse klanten", vertelt Ramazan. Dat de Rotterdamse groothandelsmarkt op de schop gaat, is volgens de AGF-handelaar een goede ontwikkeling. "Nu ziet de markt er gedateerd uit. Dat de markt vernieuwd wordt, komt de uitstraling van de hele groothandelsmarkt zeker ten goede. Alle overgebleven bedrijven gaan mee naar de nieuwe markt."

"We hebben een eigen wagenpark en kopen onze handel overal op, of het nou in Venlo, Middenmeer of in Zeeland is. Alleen gaat het vaak met grote volumes tegelijk. Onder meer Harvest House en DOOR (nu Growers United), Combilo en Gilad zijn grote leveranciers van ons. Ik wil ze bij deze gelegenheid dan ook graag bedanken voor de samenwerking. Dankzij hen hebben we in de afgelopen jaren zo'n groei doorgemaakt!"

"Tomaten, paprika's, puntpaprika's en aubergines zijn onze hardlopers in het groentenassortiment, maar we verkopen ook appels, avocado's en mango's. In feite hebben we een totaalassortiment, alleen verkopen we geen champignons", aldus Ramazan.

Hij ziet de toekomst voor Bircan & Van der Wel met vertrouwen tegemoet. "Elk jaar krijgen we meer klanten, meer leveranciers en een breder assortiment, waardoor we onze positie op de markt kunnen verstevigen. Door onze spreiding in klanten hebben we een heel goed jaar achter de rug."

Voor meer informatie:
Ramazan Akgun / Ahmet Bircan
Bircan & Van der Wel
Groothandelsmarkt 43
3044 HB Rotterdam
Mob: 0642243655 / 06-14030503
[email protected]