Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eosta lanceert de eerste online ontmoetingsplaats van de AGF-sector

"Cancel all MEATings, please meet François & Antoinette"

Corona geeft een ongekende boost aan de vraag naar weerstand versterkende biologische voeding. Tegelijkertijd worden live handelsbeurzen of ontmoetingen met klanten en telers noodgedwongen een voor een afgeblazen. Om een stabiele toevoer te waarborgen, lanceert Eosta, één van Europa's grootste handelsbedrijven in biologische groente en fruit, nu zijn eigen online handelsbeurs: de MEATless Meeting Place, starring François & Antoinette. Op dit 24/7 wereldwijd toegankelijke platform kunnen telers, inkopers en productexperts elkaar live ontmoeten. En ja, u kunt François & Antoinette echt zien.

Er gaat niks boven real life contact, maar met 'Eosta's MEATless Meeting Place' lanceert Eosta een internationaal online platform dat de ervaring van beurzen op sommige punten zelfs ruimschoots overtreft. Live webcams geven een realtime blik over de werkvloer van Eosta en het rijpende fruit in boomgaarden over de hele wereld, zoals de mango’s en passievruchten van ProNatur in Peru of de bonen van Sekem in Egypte. Er kunnen live gesprekken gevoerd en high fives uitgewisseld worden. Alle informatie over Eosta's productlijnen, nieuwste verpakkingen en opzienbarende duurzaamheidscampagnes is onder handbereik. En dierenliefhebbers kunnen kennis maken met François & Antoinette, verantwoordelijk voor een wasteless kantinebeleid.

"Duurzamer kan het niet", stelt CEO Volkert Engelsman. "Als we elkaar online ontmoeten, besparen we tienduizenden kilometers in de lucht en op de weg. Bovendien een ideale gelegenheid om onze vegetarische sterren François & Antoinette te ontmoeten, zodat ze niet voortijdig op de BBQ belanden. Corona dwingt verduurzaming af. De aarde geeft signalen. Het moet diervriendelijker, klimaat-vriendelijker, planeetvriendelijker. Het nieuwe normaal is een mens- en planeetinclusieve landbouw. Daar is weinig plek meer voor monocultuur, intensieve veehouderij of het zinloos verslepen van dieren en mensen. Minder vlees, méér groente en fruit: gezonder, efficiënter om de wereld te voeden en beter voor onze kinderen. Let's meet, not meat!"

Wilt u Eosta's MEATless Meeting Place bezoeken? Kijk op deze pagina. Wie als klant of teler in gesprek wil met Eosta kan een MEATless Meeting Room boeken.

Publicatiedatum: