Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zo groot als een perzik

Snackmeloen van 350 gram jaarrond verkrijgbaar

Het past in de palm van een hand en weegt gemiddeld tussen de 350 en 400 gram. Het is de nieuwe mini snackmeloen van het Italiaanse Dipilato.

"Het is ideaal om te eten bij elke gelegenheid," zegt Cristiana Dipilato, "dankzij de goede smaak en het kleine formaat. Onze snackmeloen is heel zoet, hij heeft een Brix tussen 12 en 13 graden." De mini snackmeloen heeft een gele schil, wit vruchtvlees en een intense smaak.

De minimeloen is 365 dagen per jaar verkrijgbaar. Het wordt jaarrond geteeld: in Spanje van juni tot september, in Braziliƫ van oktober tot februari en in Senegal van februari tot mei. Qua formaat is de snackmeloen vergelijkbaar met een grote perzik, maar de smaak en het aroma laten geen ruimte voor twijfel, het is een meloen.

"Op dit moment is er veel vraag vanuit de groothandelsmarkten," vervolgt Cristiana, "omdat het zich goed leent als een snack en tussendoortje voor zowel volwassenen als kinderen. We bieden het aan in verpakkingen van 2 stuks, met een lepeltje om de consumptie ervan buitenshuis te vergemakkelijken. Andere verkoopkanalen zijn gespecialiseerde winkels en de horeca, wanneer deze laatste weer op volle toeren draait."

Voor meer informatie:
Cristiana Dipilato
Dipilato Giovanni & Figli Srl 
Via Valdossola 8,
20098 San Giuliano Milanese (MI), Italiƫ
+39 02 98281229
[email protected]
www.dipilato-srl.it

Publicatiedatum: