Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Feestelijke verse kruidenmixen gelanceerd

Met het begin van het feestdagenseizoen en Thanksgiving in aantocht is het feestdagenkruidenprogramma van Jacobs Farm del Cabo in volle gang. Als voorbereiding verzendt het bedrijf nu zijn biologische Poultry en Holiday Herb Mixen en hun volledige lijn van verse, biologische, culinaire kruidenpakketten.

De biologische kruidenmixen van het Amerikaanse Jacobs Farm del Cabo bieden de consument een handig pakketje met alle verse biologische kruiden die hij nodig heeft voor zijn maaltijden tijdens de feestdagen. De Jacobs Farm Poultry Mix bestaat uit biologische rozemarijn, salie en tijm speciaal samengesteld voor de kalkoenfeestmaaltijd. Ook verkrijgbaar is Jacobs Farm's Holiday Mix met biologische rozemarijn, salie, tijm en bonenkruid, evenals de Hearty Herb Mix met biologische laurier, tijm en Italiaanse peterselie.

Jacobs Farm del Cabo kweekt een volledige lijn van meer dan 30 biologische kruiden waaronder Italiaanse peterselie, munt en basilicum, evenals een steeds groeiende diversiteit aan niche variƫteiten zoals limesbladeren, citroengras en veldzuring.

Publicatiedatum: