Webinar 5 november: meerproductie met plantversterker in perenproef Randwijk

Tholen - Nadat in kersen al een meerproductie van 10-13 procent werd behaald met een plantversterker, zijn nu ook opvallende resultaten behaald in een perenproef bij Proeftuin Randwijk. Daar werd de plantversterker Good for Greens toegepast op perenbomen. 

Toepassing van het middel Good for Greens leverde in de kersen al mooiere vruchten, met een hogere brix op aan een gezondere boom die optimaal gebruik maakte van de bodem. Lees hier meer over de resultaten, die na testen bij Proeftuin Randwijk dit jaar ook bij telers in de praktijk werden gedaan, met succes.

Webinar aanmelden
Van de perenproef worden komende donderdag in een webinar de uitkomsten worden gedeeld. Gerrit Elings van de plantversterkerproducent kan er nog niet veel over verklappen, maar wel dat de goede resultaten uit de kersen ook in de peren werden behaald.

Aanmelden (en vanaf donderdag 5 november 20.00 uur meekijken) kan hier

First Tree, de producent van het middel, is sinds 2016 vanuit Monster actief in zowel de glastuinbouw, de sierteelt als de akkerbouw en bloembollen. De focus ligt momenteel op kersen en hardfruit omdat hier het rendement en de terugverdientijd van toepassing voor telers goed zijn, net als de resultaten. 

Voor meer informatie:
First Tree
www.firsttree.eu
info@firsttree.eu  
+31 850 471 123


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven