Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verwenontbijt met rode bessensaus swirl en eigen gemaakte granola

Dit weekend unieke activatie rond de rode bessen in 100 AH-winkels

Tholen - Vrijdag 25 en zaterdag 26 september worden op 100 vestigingen van Albert Heijn de klanten verrast met een gratis verwenontbijt met plantaardige zuivel van Alpro, granola en de rode bessen van Berrybrothers. "Een unieke activatie rond de rode bes", vertelt Nijs van Zuilen.

Onder de slogan 'I love you berry much' wil de teler de veelzijdigheid van de rode bessen benadrukken. Nijs en zijn broer Gerco zullen als telers nadrukkelijk in de campagne naar voren komen, om de herkomst van de rode bessen van Nederlandse bodem te benadrukken. Vanmorgen openden de broers de actie bij de Albert Heijn op de vestiging in Beek.

Naast het ontbijt ontvangen de klanten ook een kortingscoupon om de rode bessen te kopen. Op de speciaal gelanceerde consumentenwebsite https://fans.berrybrothers.nl/ vind je een overzicht van de AH-winkels die meedoen aan deze actie.

Dit jaar viert de familie Van Zuilen het 40-jarig jubileum van het teeltbedrijf. In 1980 begonnen Jan en Karin van Zuilen in Zoelmond in de Betuwe met de teelt van fruit op een areaal van 3 hectare. Het teeltbedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot meerdere kwekerijen met een totaal areaal van ruim 100 hectare bramen, frambozen, blauwe en rode bessen van eigen teelt. 

Voor meer informatie:
Nijs van Zuilen
Berrybrothers
Nijken 18
6088 NR Roggel
Tel: 0475-496214
Mob: 06-46708453 
n.vanzuilen@berrybrothers.nl 
www.berrybrothers.nl