Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Kas weer present tijdens Dutch Food Week in Rotterdam

Van 10 tot en met 17 oktober is de zesde editie van Dutch Food Week. Tijdens DFW laat de agrarische sector consumenten, studenten en ondernemers zien wat we eten en hoe dat op ons bord komt. Consumenten kunnen ook weer een kijkje nemen in een echte kas waar ze kennis kunnen maken met de veelzijdigheid van groenten en fruit.

De kas wordt geplaatst op het Schouwburgplein in Rotterdam en wordt mede mogelijk gemaakt door GroentenFruit Huis en het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Op verzoek van DFW wordt deze kas georganiseerd door Maurice Wubben met inspraak van het NAGF. Iedereen die deel wil nemen kan contact opnemen met Maurice.

Nationale Groente- en Fruitdag
Het NAGF heeft woensdag 14 oktober - midden in de DFW - uitgeroepen tot de Nationale Groente-en Fruitdag. Deze eerste editie van de Nationale Groente- en Fruitdag staat in het teken van 'Groentefruitrijke lunch'. Het lunchmoment biedt volop kansen om de groente- en fruitconsumptie te verhogen.

Het NAGF is op zoek naar partners die zich bij ons aansluiten en deze Nationale Groente- en Fruitdag ondersteunen. Voor meer informatie en de mogelijkheden kan men contact opnemen met Robin van Schaik.

Bron: GroentenFruit Huis


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven