Man beboet voor verkoopstunt ‘Lamborghini-fruit’

Een social media stunt met een watermeloenenverkoop vanuit de kofferbak van een Lamborghini eindigde met een boete. De Turkse autoriteiten hebben een verklaring afgegeven waarin staat dat de creatieve verkoper de verkeersregels heeft overtreden.

De lucratieve verkoopstunt vond woensdag plaats in de wijk Beyoğlu in Istanbul en toonde een man die watermeloenen verkoopt vanuit de kofferbak van zijn Lamborghini Aventador ter waarde van TL 5 miljoen (bijna € 566.500 euro).

Foto's van deze unieke fruitkraam gingen viraal op sociale media en trok verslaggevers om met de man te praten. Maar deze vertrok snel, nadat hij cameramannen had gezien. Volgens de politierapporten kreeg de fruitverkoper een boete van TL 1.233 (€ 140,-). De man bleek geen Turk te zijn, maar een Iraanse staatsburger.

Foto: DHA

De autoriteiten zeiden dat de man werd beboet voor het "gebruik van een voertuig buiten de geregistreerde doeleinden". De auto werd ook voor 15 dagen van de straat verbannen vanwege de overtreding.

Dailysabah.com beweert dat de politierapportage ook vermeldt dat de meloenenverkoper een populaire online persoonlijkheid is in Iran, wat de watermeloenactie als een sociale media stunt bevestigt.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven