Michiel de Hoog teelt op kleine schaal voor restaurants en maaltijdboxen

"Teelt van artisjokken in Nederland nog vrij bijzonder"

Het begon ooit met doperwten die Michiel de Hoog verkocht aan het restaurant waar hij ook werkte maar in de loop der jaren zijn daar steeds meer verschillende soorten groenten bijgekomen. Zelfs artisjokken heeft hij staan onder een tunnel. Het zijn geen grote volumes maar dat is ook niet zijn bedoeling. De groenten zijn namelijk speciaal voor de restaurants of foodboxen. Doperwten, groene asperges, tuinbonen, pompoenen, snijbonen en nog veel meer zijn speciaal voor deze nichemarkt bedoeld. 

Hoe Michiel vanuit een havenbedrijf terecht kwam in de keuken en daarna in de tuin lees je in het uitgebreide interview gepubliceerd in BN DeStem.

Bron: BN DeStem


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven