Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
en draagt zijn verantwoordelijkheden over aan het management van Fresh Solutions GmbH

Martin de Vries vertrekt na 25 jaar bij Greenyard

“Martin de Vries heeft besloten, na 25 jaar, afscheid te nemen van Greenyard om een andere uitdaging aan te gaan. Vanaf 1 januari 2021 draagt Martin de Vries zijn verantwoordelijkheden over aan het lokaal management team in Waddinxveen, dat zal rapporteren aan de co-Managing Directors van Fresh Solutions GmbH. Martin bedankt zijn team en het management voor de kans die hij kreeg om het bedrijf samen met hen uit te bouwen.

Martin de Vries: “Ik ben erg trots dat mijn team en ik de mogelijkheid hebben gehad om de laatste 25 jaar te bouwen aan dit geweldige bedrijf. De voortzetting van de samenwerking met onze klant REWE via Fresh Solutions GmbH zorgt voor continuïteit en toekomstige groei voor onze vestiging in Waddinxveen. Nu is voor mij de tijd gekomen om te kijken naar een nieuwe uitdaging.”

Charles-Henri Deprez, MD Fresh divisie: “Martin heeft een belangrijke rol gespeeld bij de uitbouw van ons team en bedrijf in Nederland, dat nu klaar is om de integratie met Rewe Group te ondersteunen.”

Publicatiedatum: