Twee huizen in Kerkdriel beschoten, link met afpersingszaak De Groot

In Kerkdriel zijn dinsdag twee woningen beschoten. Beide schietincidenten houden verband met de afpersingszaak rond De Groot Fresh Group, bevestigen bronnen aan het Brabants Dagblad

Dinsdagmorgen werd de eerste woning aan de Saturnushof beschoten en de kogel raakte de voordeur. In de middag was het weer raak, toen werd een huis aan de Hoorzik geraakt. In het raam zit en groot kogelgat. 

Volgens een woordvoerder van de politie wordt er volop onderzoek gedaan naar de incidenten. "Er zijn geen gewonden gevallen en we hebben geen meldingen van andere incidenten gehad." De politie wil niet ingaan op de link met de fruitimporteur. "We geven geen informatie over de mensen die op de adressen wonen."

Eerder deze week werd in Hedel een voordeur van een huis in brand gestoken. In dat huis bleek een medewerker van De Groot te wonen. 

De advocaat van De Groot, Taco van der Dussen, meldt dat de medewerkers dinsdagmiddag zijn bijgepraat over de ontwikkelingen in de zaak. "De mensen zijn enorm geschrokken en bezorgd. De directie doet zijn best om iedereen bij elkaar te houden en de mensen te troosten en aan te horen."

Bron: BD

 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven