Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan van der Meij junior, AGF-Online:

"Duitse bosuien worden met de dag mooier"

Tholen - Jan van der Meij van AGF-online is zeer tevreden over het verloop van het Duitse bosuienseizoen. "De uitjes worden met de dag mooier en mooier. Een aantal weken geleden waren ze nog wat ‘snotterig’ Maar dat is mede door de lekkere temperatuur helemaal weg. De bosuien worden harder."

"Ook de zomeruien zitten eraan te komen. Daarvan hebben de eerste vaak een klein bolletje en dat is meestal niet zo grappig. Dus als de winteruitjes zo mooi blijven, is er best een kans dat we deze velden lekker leeg oogsten", vervolgt Jan.

Vanaf week 20-21 komen er steeds meer producten bij. Uiteraard kijken wij erg uit naar onze bekende bospeen. Dan gaat altijd alles wat we aan wielen hebben rijden en is de loods vaak te klein. Heerlijk knallen", zegt Jan, enthousiast. "Dan komen ook de bleekselderij, doperwten, mais, rettich, koolrabi, venkel zoetjesaan los."

Om onduidelijkheid te voorkomen: Deze Jan is trouwens geen zoon van Kees, maar één van Jan van Theo. Een ‘Meeuwis’ om zo te maar zeggen. "Maar wel ééntje, die gelukkig op zijn moeder Jolanda lijkt."

Voor meer informatie:
AGF-online.nl
Jan van der Meij Jr.
prijslijsten@agf-online.nl