Koelopleggers en koelcellen voor opslag en transport van medicijnen en levensmiddelen

Door de toegenomen vraag naar medicijnen en levensmiddelen groeit de behoefte naar geconditioneerde transport- en opslagfaciliteiten. Dawsongroup heeft verschillende koelopleggers en mobiele koel-vriescellen beschikbaar voor ondernemers binnen de vitale processen. In het bijzonder voor de ondernemers binnen de zorg- en voedselketen.

“Wij doen er alles aan ons steentje bij te dragen aan de levering en opslag van medicijnen en levensmiddelen. Zo versnellen wij ons leveringsproces van koelopleggers en mobiele koel-vriescellen en houden wij onze klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ons verhuurproces is geheel digitaal om lichamelijk contact te vermijden en wij ontzorgen onze klanten, transporteurs en chauffeurs waar mogelijk. We leveren de koeloplegger indien gewenst gewoon bij onze klanten af op locatie,” Aldus Hielke van den Broek.

De opleggers en cellen van Dawsongroup zijn specifiek ontwikkeld voor opslag en transport van farmaceutische producten en levensmiddelen en voldoen aan gestelde normeringen als: IFS, HACCP, BRC.

Alles digitaal
Van contract tot uitdraai van de temperaturen, alles gaat digitaal. Dawsongroup mailt u de opdrachtbevestiging en het check-out formulier. Na akkoord kan de trailer worden aangekoppeld en direct in gebruik worden genomen. Indien gewenst kunnen de locatie, de gedraaide koeluren en de temperatuur in de trailer online worden uitgelezen en per mail met uw klanten worden gecommuniceerd.

Naast koelopleggers en mobiele koel-vriescellen verhuurt Dawsongroup mobiele shockvriezers, tempereercellen, klimaatcellen en fruitrijpcellen.

Voor meer informatie:
Hielke van den Broek
Dawsongroup
Mob: +31 (0) 6 12 20 06 60
hvandenbroek@dawsongroup.nl
www.dawsongroup.nl/branches/aardappels-groenten-fruit


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven