Compagnie Fruitière opent kantoor in Duitsland

Compagnie Fruitière is een Europees netwerk van rijperijen met een jaarlijkse omzet van 600.000 ton gerijpte bananen en 21 distributiecentra in Europa. Als marktleider binnen Europa zal Compagnie Fruitière haar distributie- en importnetwerk van exotisch fruit uitbreiden met de oprichting van Compagnie Fruitière Deutschland.

Compagnie Fruitière heeft haar activiteiten in Duitsland de afgelopen jaren sterk uitgebreid en blijft groeien op deze belangrijke markt. "Deze nieuwe structuur is bedoeld om de klanten op deze markt zo direct mogelijk te kunnen bedienen," aldus het bedrijf. 

Het bedrijf werkt nu al samen met de grootste merken in Duitsland en hoopt haar aanwezigheid op deze markt verder te versterken door nog directere contacten met haar klanten te onderhouden. 

Het distributienetwerk van Compagnie Fruitière is erop gericht om de marketing van de merken SCB en SCB Supreme te ontwikkelen evenals van de andere producten van het bedrijf (bananen, ananas, mango's, lychees en overige importfruit). Hamid Gholami, vertegenwoordiger van Compagnie Fruitière Deutschland, is gevestigd in de stad Hamburg. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven