Vandaag opent de keten haar eerste Belgische Jumbo-filiaal

Jumbo geeft geen laagsteprijsgarantie in België

Supermarktketen Jumbo geeft in België geen laagsteprijsgarantie. Ook hoeft de vierde wachtende in de rij niet op gratis boodschappen te rekenen. Dat melden Retailnews en Distrifood na bevestiging van commercieel directeur Colette Cloosterman-Van Eerd. Vandaag opent het eerste Belgische Jumbo-filiaal in Pelt, vlak over de grens bij Valkenswaard. 

De formule handhaaft de Zeven Zekerheden zoals die vanaf het begin van de formule in 1996 gelden, maar op het gebied van prijs wordt niet met een garantie gewerkt. Jumbo rekent erop dat de combinatie van het prijsniveau, het assortiment en de service de Belgische consument ervan zal overtuigen om de boodschappen bij Jumbo te komen doen.

Assortiment
Het assortiment in de winkel ziet er anders uit dan in Nederland. Er zijn 3.000 artikelen toegevoegd. Zo is er een Belgische broodafdeling met brood dat door de klant zelf kan worden gesneden, zijn er luxere maaltijden, rund- en varkensvlees uit België en typisch Belgische producten als vol-au-vent en stoverij. Ook is er ruimte voor Belgische merken als Lotus en Côte d'Or.

Dit jaar worden er nog 2 Jumbo-filialen in België geopend. Op 20 november in Rijkevorsel en op 4 december in Lanaken. Volgend jaar volgen er tussen 12 en 15 in Vlaanderen. Op termijn moeten het er ruim 100 worden. Er komen naast reguliere Jumbo-vestigingen ook Jumbo City's en Jumbo Foodmarkten. Online winkelen kan in België vooralsnog niet.

Gondola toont hier de eerste beelden van hun bezoek aan de Belgische Jumbo:Klik hier voor de eerste foto's van het nieuwe filiaal, die Gondola ter ere van de opening van het eerste Belgische Jumbo-filiaal heeft gepubliceerd.

Bron: Retailnews, Distrifood, Gondola


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven