Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jumbo plant nieuw E-Fulfilment Center in Bleiswijk

Jumbo Supermarkten is gestart met de voorbereidingen voor een derde E-Fulfilment Center (EFC), dat in Bleiswijk (Zuid-Holland) zal worden gebouwd. De EFC wordt een aanvulling op de bestaande centers in Den Bosch en Raalte. Uitbreiding van het Jumbo e-commerce netwerk is volgens de keten noodzakelijk om te kunnen blijven inspelen op het veranderende winkelgedrag van consumenten. Bleiswijk zal, net zoals de bestaande centers, dienstdoen als logistieke hub van waaruit klanten hun online bestelde boodschappen rechtstreeks thuis ontvangen. Jumbo verwacht ruim duizend nieuwe banen te creƫren in haar derde EFC, dat begin 2021 operationeel moet zijn.

Jumbo opende in 2014 in Den Bosch haar eerste EFC. Twee jaar later kreeg die locatie een forse capaciteitsuitbreiding. In 2018 ging in Raalte het tweede EFC van Jumbo open. Naar verwachting zullen Den Bosch en Raalte eind 2020 hun maximale capaciteit bereiken. De toevoeging van EFC Bleiswijk is volgens Jumbo een belangrijke stap om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar het thuisbezorgen van boodschappen. In geografische zin draagt deze locatie bovendien bij aan een evenwichtige landelijke spreiding van het Jumbo bezorgnetwerk.

Bron: Jumbo Supermarkten

Publicatiedatum: