Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
William Willems, Central Fruit

“Kwaliteit Spaans citrus dit jaar veel beter dan vorig jaar”Tholen – Het Zuid-Afrikaanse sinaasappelseizoen loopt stilaan op zijn einde, maar volgens William Willems van Central Fruit staan de Spaanse sinaasappelen volgende week al klaar. “We gaan dit jaar een mooie overschakeling hebben van het Zuid-Afrikaans naar het Spaans seizoen wat sinaasappelen betreft. Misschien moeten we een paar dagen met wat minder volume doen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het snel goedkomt.”

“De verkoop van citrus loopt momenteel vrij goed”, vertelt William, die tevreden is over de start van het seizoen. “Het citrus dat we verkopen onder het merk Cibel doet het erg goed. We zijn ondertussen ook al gestart met mandarijnen en bladclementines uit Spanje en over die verkoop mogen we zeker niet mopperen. Ook de kwaliteit van het citrus is zeer goed. Zeker wanneer we dat vergelijk met vorig jaar. Dit jaar is het Spaans citrus kwalitatief veel beter.”

“Tijdens de start van het Spaans citrusseizoen bleef het aanbod vrij beperkt wat ons wel wat mogelijkheden heeft gegeven. Echter hebben we qua prijzen niet veel kunnen profiteren van het beperkte aanbod. De citrusprijzen liggen op het moment op een normaal niveau. We kunnen niet echt spreken van spectaculaire prijzen, maar we klagen ook niet. De situatie is over het algemeen gezien positief en zoals het er nu naar uitziet, verwacht ik dat we een mooi seizoen tegemoet gaan”, besluit William.

Voor meer informatie:
William Willems
Central Fruit
Werkhuizenkaai 112-154
Mag. 47-48-49
1000 Brussel
+32(0)2242 62 00
[email protected]      
www.centralfruit.be