Hoe het stickertje Stixfresh fruit langer vers houdt

Het biotechteam van de KU Leuven ontwikkelde in samenwerking met de Amerikaanse startup 'Stixfresh' een sticker die het rottingsproces van fruit met wel twee weken kan vertragen. Tijdens het evenement Biotech Glashelder afgelopen weekend legde onderzoekster Michelle Holtappels uit wat Stixfresh precies doet: 



Bron: Eos wetenschap


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.