Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

“Flair” nieuwe aardappelras


Het bedrijf Greenvale AP, één van de grootste Engelse aardappelenleveranciers, heeft een nieuw aardappelras op de markt gebracht onder de naam “Flair”. “Flair” wordt exclusief verkocht door supermarktketen Sainsbury’s en is een echte puree aardappel die andere soorten op het gebied van smaak en behoud van structuur verslagen heeft. Consumenten waarderen de “Flair” om zijn gouden kleur, heerlijk verse geur, fluweelzachte consistentie en biedt de mogelijkheid tot het maken van een heerlijke aardappelpuree.

De “Flair” aardappelen worden verbouwd door Greenvale telers en zijn onderdeel van het project "Proef het verschil" in de 200 Sainsbury supermarkten over het gehele land. De prijs is momenteel € 2,48 per 1.5 kg.

Greenvale AP verhandelt 600.000 ton per jaar aan aardappelen en is sinds veertig jaar één van de belangrijkste leveranciers van Sainsbury. Greenvale is goed geïntegreerd in de aardappelen business. Het ontwikkelt nieuwe soorten, teelt pootaardappelen, selecteert, wast en verpakt aardappelen voor de supermarkten, groothandel en dienstensector. Daarnaast schillen en snijden ze aardappelen in partjes voor de kant en klaar maaltijden voor hun Swancote Food business sector. Ze zijn niet alleen de grootste teler maar ook de meest diverse op de aardappelen markt. 

Voor meer informatie:
Publicatiedatum: