Grootleverancier toont geheimen van een efficiënte en snelle levering

Luxemburgse groothertog op bezoek bij groothandelaar Grosbusch

De Luxemburgse groothandelsonderneming Grosbusch uit Ellingen is een referentie op het gebied van groenten en fruit. Afgelopen dinsdag was hier het hoofd van de staat op bezoek, meldt de lokale krant Luxemburger Wort. Daar werd hij onder andere door Administrateur-délégué Goy Grosbusch verwelkomd en werd hij geïnformeerd over de geheimen van een efficiënte en snelle levering van verse groenten en vers fruit aan klanten. De groothertog toonde zeer veel interesse en prees de ondernemer voor zijn kunnen.

De naam Grosbusch is onder de Luxemburgers een begrip als het om verse groenten en fruit van de beste kwaliteit gaat. Het familiebedrijf werd in 1917 opgericht. Destijds opende Jean-Pierre Grosbusch een winkel in Differdingen. Zijn zoon Marcel legde in 1967 de grondslag voor een groothandel op het gebied van groenten en fruit.

Tegenwoordig beschikt het bedrijf in Ellingen over een 16.000 vierkante meter grote logistiekhal, die de snelle overslag van de verse producten onder de best mogelijke omstandigheden mogelijk maakt. 240 medewerkers en 35 vrachtwagens staan in dienst van bijna 2.000 klanten in Luxemburg en de ruime regio.

Bron: Luxemburger Wort


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven