Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hamburg Süd introduceert Instant-applicatie

"Het reserveren van een container is straks net zo makkelijk als online een vlucht boeken"

Hamburg Süd heeft haar e-commerce-aanbod uitgebreid met Instant, een digitale applicatie die het boeken van containers sneller en makkelijker maakt. De applicatie biedt gebruikers meer zekerheid, transparantie en efficiëntie in hun planning. 

Binnen een paar seconden kunnen gebruikers van Instant de prijzen zien en hun vracht meteen online boeken. Boekingen zijn mogelijk vanaf vier weken voor de geplande verzending. Hoe vroeger de boeking, hoe lager de totale prijs. Prijswijzigingen en extra kosten zijn dan ook niet langer van toepassing. Hamburg Süd garandeert dat gebruikers die via Instant boeken voldoende ruimte beschikbaar hebben op de betreffende route. Hiermee wordt de voorspelbaarheid van de transportketen verbeterd. 

"Met Instant wordt het boeken van een container net zo makkelijk als het online boeken van een vlucht. Men is klaar in slechts een paar klikken," legt Frank Smet van Hamburg Süd uit. "Met deze applicatie creëren we een slimme digitale aanvulling op de persoonlijke dienstverlening die onze klanten van ons gewend zijn."

Instant is vanaf nu beschikbaar voor de routes van Hamburg Süd tussen de Zuid-Amerikaanse oostkust en Europa en Azië en voor die tussen Azië en Oceanië. Geleidelijk zal de service worden uitgebreid naar meer handelsroutes. 

Publicatiedatum: