Groenten en fruit als inspiratiebron voor modeshow in Spaanse Málaga

In het kader van de Pasarela Larios Málaga Fashion Week werden op zaterdag 14 september de collecties van veertien nieuwe ontwerpers uit de Spaanse provincie Málaga gepresenteerd. Zij hadden de kans om de MFW Prijs te winnen met ontwerpen die geïnspireerd waren op de kleuren en texturen van inheemse groenten- en fruitsoorten uit de provincie: avocado's, Pero de Ronda's, mango's, cherimoya's, paarse penen, sinaasappelen, mispels, vijgen, druiven en olijven.

Elk jaar in september verandert dit evenement, dat gepromoot wordt door de provinciale overheid van Málaga, door middel van de merken Málaga de Moda en Sabor a Málaga, de Larios straat in de langste catwalk van Europa, met een lengte van meer dan 300 meter. Na afloop van de modeshow vindt de prijsuitreiking plaats. De winnaar mag zijn volledige collectie presenteren op de Pasarela Summer Fashion Runway 2020.

Volgens Juan Carlos Maldonado, de vicepresident van de provinciale overheid van Málaga, is het evenement "een prachtige kans voor onze provincie om de mode, en nu ook de producten van onze provincie, te sponsoren". María José González, de directeur van de Pasarela Larios, stelde dat Málaga trots kan zijn op het hoge niveau en het talent van deze jonge ontwerpers.

Bron: malagahoy.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven