Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groenten en fruit voor 25 cent nog dit jaar in alle Lidl-winkels

De proef van Lidl om producten die bijna over de houdbaarheidsdatum heen zijn, aan te bieden voor 25 cent is een groot succes. Zo'n groot succes dat de supermarktketen heeft besloten om de actie 'Verspil mij niet, ik ben nog goed' voor het einde van het jaar uit te breiden naar alle winkels in Nederland.

Ongeveer 1,5 week geleden begon de Lidl een proef met het aanbieden van spotgoedkope producten die bijna over de datum zijn. Deze pilot lanceerden ze in twintig winkels rond Amersfoort en in het Gooi. Onder de aangeboden producten vallen niet alleen groenten en fruit, maar ook vlees, brood en gekoelde producten. De consument moet de producten vaak dezelfde dag nog consumeren. Omdat deze proef zo'n succes bleek, heeft Lidl bekendgemaakt dat ze nog voor het einde van dit jaar de actie zullen uitbreiden naar alle winkels in Nederland.

Publicatiedatum: