Portugal: Vitacress introduceert project met Uber Eats

Het Portugese bedrijf Vitracress introduceert een project met Uber Eats: het doel is een samenwerking om Portugezen gezonde voedingskeuzes met praktische voorstellen aan te bieden die direct uit Odemira komen. 

Zijn waar de consument is, thuis, op het strand of op kantoor, dat is het doel van Vitacress uit Odemira. Na partnerschappen met cateringbedrijven heeft het merk voor een project getekend met Uber Eats in drie zones in Lissabon. 

Tijdens de eerste fase wordt het Expo gebied (Campo Pequeno) gedekt met een radius van twee kilometers rond de universiteit. De producten die verkrijgbaar zijn bestaan uit vijf kant-en-klaar maaltijdsalades (Supreme, Sea, American, Vegan en Vegetable Garden) en snacks zoals cherrytomaatjes en mini wortelen.

In de toekomst is het doel om de samenwerking uit te breiden over heel Lissabon en andere delen van het land. Nuno Crispim van Vitacress: "Een van onze prioriteiten is de nabijheid van onze klanten. We willen dat onze voeding steeds meer op verschillende momenten van je leven een rol speelt en daarom hebben we de distributie van onze producten naar nieuwe marktplatforms zoals Uber Eats gebracht."

Bron: theportugalnews.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven