Pieperz opent pop-up friettent in Apenheul

'Apentrots' op friettent

Vanaf 8 juli 2019 kunnen bezoekers aan de Apenheul genieten van verse friet van Pieperz. De belevingsvolle pop-up friettent is een mooie en lekkere aanvulling op een bezoek aan het park. Hiermee opent de prijswinnende friettent keten apentrots feitelijk haar vijfde vestiging in Nederland.

Pieperz is een belevingsvolle friettent met een herkenbare formule. De aardappelen, die gebruikt worden voor het maken van de vers gesneden friet, zijn van een speciaal ontwikkeld, eigen ras. De uitstraling van Pieperz geeft een kijkje op het boerenleven, met herkenbare items zoals lampenkappen van aardappelmanden. Duurzaam omgaan met mens en milieu staat daarbij hoog op het menu. Dit zie je o.a. terug in het gebruik van eerlijke producten en biobased verpakkingsmateriaal, zoals de bakjes van suikerriet.

Bekroonde friet
De aandacht die Pieperz stopt in het bereiden van verse friet is in de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. In 2016 en 2017 werd Pieperz al bekroond met een 2e en 3e prijs in de Nationale AD Friettest. In 2018 won een Pieperz vestiging de landelijke Cafetaria top 100 publieksprijs.

Lekkere afsluiter
Naast vers gesneden friet kun je bij Pieperz ook hoogwaardige snacks, ijsco’s en menu’s bestellen. Hiermee kunnen bezoekers aan Apenheul hun dag heerlijk afsluiten!

Voor meer informatie:
Pieperz
Ton Verhoeven
Tel: +31 (0)6 13908896  
ton@pieperz.eu
Stijn Welsing
Tel: +31 (0)6 24275020 
stijn@pieperz.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven