Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Israëliër berooft twee banken gewapend met een avocado

Onlangs werd een Israëlische man beschuldigd van gewelddadige overvallen, waarbij hij bijna €7.325 ontvreemdde bij twee banken. Zijn wapen was een avocado, zo bericht The Times of Israel. 

Tijdens zijn overval op een filiaal van de Postal Bank dwong hij de baliemedewerkster hem de inhoud van haar kassa te geven. Toen ze aarzelde riep de man: "Doe het geld snel in de zak anders gooi ik deze handgranaat."

De man had een rond, zwart voorwerp in zijn rechterhand, dat in werkelijkheid een avocado was die hij zwart had geverfd. Het voorwerp was toch realistisch genoeg om de baliemedewerkster de stuipen op het lijf te jagen en de man ging er vervolgens met €3.928 vandoor.

Vijf dagen later flikte hij het weer maar dan bij een andere vestiging van de Postal Bank. Hier dreigde hij het gebouw op te blazen met zijn vermomde avocado als het baliepersoneel hem geen geld overhandigde. Hij vertrok ook hier met €2.912 contant geld. 

De man had zichzelf onherkenbaar gemaakt maar de politie wist hem uiteindelijk op te sporen via zijn mobiele telefoon. De man bleek een bekende van de politie te zijn en had in het verleden al vaker overvallen gepleegd. 

 

Bron: forward.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven