Alfred Price & Sons, Knowlsley

Britse fruitimporteur scoort met focus op kleine klanten en de kosten stroomlijnen

Het importbedrijf Alfred Price & Sons uit het Britse Knowlsley heeft er vertrouwen in dat haar strategie de juiste is om weer winst te maken. Het bedrijf liet dit weten na een aantal verbluffende resultaten te hebben gepresenteerd.

Alfred Price & Sons werd in 1916 als aardappelhandel opgericht en heeft tegenwoordig een personeelsbestand van 60 mensen. Het bedrijf is gevestigd aan de snelweg M57 en beschikt hier over een koelhuis van 3.344 m2 waar het ondermeer appelen, druiven, steenfruit, uien en exotische AGF liggen opgeslagen. 

In het jaar tot 31 augustus 2018 had het bedrijf een omzet van €37,9 mln, ten opzichte van 31,8 mln in het jaar daarvoor. Dit is te danken aan de nieuwe koers van de directie om zich meer te richten op kleine klanten en de kosten te stroomlijnen. 

Alfred Price & Sons: "De directie is blij met de resultaten die de herpositionering tot nu toe heeft opgeleverd en de omzetgroei geeft haar het vertrouwen dat deze strategie de juiste is om het bedrijf weer winstgevend zal maken."

"Dankzij deze maatregelen heeft het bedrijf ook haar kasreserves toe zien nemen en dit betekent dat het nog steeds kan opereren zonder externe financiering van banken en andere financiers."

"We hebben een vakkundig en toegewijd team dat hard werkt om van Alfred Price & Sons weer een financieel succesvol bedrijf te maken."

 

Bron: insidermedia.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven