Spanje: preventieve inbeslagname activa Natural Salads

De handelsrechtbank van Murcia heeft de inbeslagname gelast van een van de groenten- en fruitteeltbedrijven van Natural Salads, een onderneming die is gevestigd in de Spaanse gemeente Lorca. Dit bedrijf is verwikkeld in een juridisch proces in Lorca, en de inbeslagname is bedoeld om een bedrag van €307.240,92 aan claims te dekken.

Het managementteam van Natural Salads S.L. en zijn partners, de bedrijven Agrícola Gabarrón García S.L., Agrícola Valle España S.L., Guardafruit de Lorca S.L., S.A.T. Gahosur en Solfruit Agrícola S.L, evenals vertegenwoordigers van de raad van bestuur van Natural Salads, zijn aangeklaagd voor de rechtbank in Lorca en worden onder andere beschuldigd van lidmaatschap van een georganiseerde criminele organisatie, vervalsing in handelsdocumenten, verduistering, oneerlijk bestuur en dwang, volgens het juridische document waartoe VegaMediaPress toegang had.

De verdachten en getuigen hebben allemaal verklaringen afgelegd, die door de rechtbank aan het Openbaar Ministerie zijn voorgelegd.

 

Bron: vegamediapress.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven