Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Willem Dijk AGF bestaat vandaag 25 jaar

Vandaag 25 jaar geleden, op maandag 9 mei 1994, was de opening van groothandel Willem Dijk AGF bv aan de Strootsweg 20a te Enschede. "Destijds startte Willem Dijk Senior in het pand van Aartsenfruit met zijn groothandel. Binnen enkele jaren waren we daar uit ons jasje gegroeid en zijn we over gegaan naar het toenmalige pand van Altena aan het Wolbert 1 te Enschede waar we nog steeds zitten", vertelt Willem junior.

"Bij de start van onze AGF-groothandel stelden we ons als doel om tot de top in de sector te behoren. Dankzij de handelsgeest van Willem Dijk senior en junior, de familie en al onze medewerkers is het bedrijf uitgegroeid tot de absolute top van AGF-groothandelaren in Nederland. Wij gaan natuurlijk zeker verder! In ons schitterende pand, dat recentelijk geheel verbouwd is, hopen wij ook in de toekomst onze klanten nog beter van dienst te zijn. Op naar de volgende 25 jaar", besluit Willem.

Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF BV
De Ossenboer 2
7547 SJ Enschede
T: 053 486 47 50
F: 053 432 59 80
willemjr@willemdijk.nl
www.willemdijk.nl

Publicatiedatum: