Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Greenery benoemt Arthur Swijter als CFO

De Raad van Commissarissen van The Greenery B.V. heeft de heer Arthur Swijter benoemd als CFO van The Greenery. Per half mei a.s. zal Arthur de huidige CFO Philip Limvers opvolgen die in november 2018 heeft aangekondigd te vertrekken na afloop van zijn contract. Samen met Steven Martina (CEO) vormt Arthur Swijter de hoofddirectie van The Greenery. Hij is voor 4 jaar benoemd.

Arthur Swijter (53 jaar) heeft tot zeer recent de rol vervuld van CFO en Board member bij Stern Groep N.V. Arthur is zijn loopbaan begonnen bij Philips waar hij diverse nationale en internationale rollen heeft vervuld, waaronder de rol van Global Controller voor Supply Chain. In de periode van 2011 tot 2016 was hij werkzaam bij Walgreens Boots Alliance in de rol van Finance Director en Board Member in Nederland. Voorzitter van de Raad van Commissarissen Bas Feijtel geeft aan verheugd te zijn met de komst van Arthur Swijter. “Zijn brede ervaring binnen Finance, zijn ervaring met Supply Chain en de bekendheid met en ervaring binnen retail geven alle vertrouwen dat Arthur een hele belangrijke rol kan spelen en bijdrage kan leveren aan onze ambities. Ik kijk dan ook vol vertrouwen uit naar een succesvolle samenwerking,” aldus Feijtel.

Voor meer informatie:
The Greenery
Dierensteinweg 30
2991 XJ Barendrecht 
+31(0)180 655 911
info@thegreenery.com 
www.thegreenery.com  

Publicatiedatum: