Plus introduceert drie maaltijdconcepten

Plus introduceert een aantal verschillende maaltijdoplossingen op de versafdeling: nieuwe verse kant-en-klaarmaaltijden, AGF-maaltijd- en soeppakketten en HelloFresh-maaltijdboxen. Ze zijn in alle 260 PLUS supermarkten verkrijgbaar en passen volgens de supermarktketen bij de Goed Eten-positionering van Plus in het retaillandschap.

Plus ontwikkelde drie concepten die helpen bij het bereiden van maaltijden, verse kant-en-klaarmaaltijden en Hello Fresh maaltijdenboxen met alle ingrediënten voor een maaltijd die nog bereid moet worden in een koelschap. Daarnaast soep- en maaltijdpakketten waaraan de consument nog ingrediënten moeten toevoegen.  

Nieuwe verse kant-en-klaarmaaltijden
Plus introduceert acht nieuwe verse kant-en-klaarmaaltijden: vier klassiekers en vier wisselende seizoensmaaltijden. Deze bevatten minimaal 150 gram groenten per maaltijd. De verpakking is gemaakt van 90% gerecycled karton en een dun laagje plastic folie. Beide onderdelen zijn gemakkelijk van elkaar te scheiden, zodat ze gerecycled kunnen worden. De maaltijden zijn 5 euro per stuk en twee voor 7,50 euro.

In deze zestien 2.0 supermarkten Plus worden acht nieuwe verse maaltijden ter plekken bereid. Het gaat om vier pasta’s en vier stamppotten die door een chef-kok zijn ontwikkeld en in de Makerij worden gemaakt met verse ingrediënten uit de winkel. De maaltijden van 450 gram zitten boordevol groente en zijn 5 euro per stuk.

AGF-maaltijd- en soeppakketten
In alle supermarkten zijn verschillende AGF-maaltijd- en soeppakketten met maaltijdsuggesties verkrijgbaar, die regelmatig wisselen. De prijzen van deze pakketten variëren tussen de 2,69 en 4,99 euro.

HelloFresh-maaltijdboxen
Ten slotte zijn er de HelloFresh-maaltijdboxen met alle verse ingrediënten die nodig zijn voor een complete maaltijd voor twee personen, samen met het bijbehorende recept. De recepten wisselen elke zaterdag. De maaltijdbox kost 9,95 euro.


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven