275.000 klanten websuper kunnen box straks dagelijks bestellen

Picnic introduceert maaltijdbox Presto zonder abonnement

Klanten van Picnic kunnen vanaf 12 februari naast de dagelijkse boodschappen ook maaltijdboxen bestellen. De websuper introduceert ‘Presto’, een maaltijdbox die dagelijks zonder abonnement te bestellen is. De box bevat het recept en de ingrediënten voor een voedzame maaltijd die is gebaseerd op de smaken van jong en oud. Er is een variant voor twee personen en een voor het hele gezin.

Picnic heeft de maaltijdbox de afgelopen maanden in diverse plaatsen succesvol getest en gaat het concept nu uitrollen over alle zeventig plaatsen waar de websuper bezorgt. Vanaf vandaag kan driekwart van het klantenbestand de box al bestellen, over drie weken geldt dat voor alle 275.000 klanten.

“We hebben heel bewust gekozen voor smaken die door alle leeftijden worden gewaardeerd”, aldus medeoprichter van Picnic Michiel Muller. "Het zijn allemaal herkenbare gerechten met een ‘twist’. Denk bijvoorbeeld aan andijviestamppot met zoete aardappel en kruidenmelange, mosterdkip met aardappeltjes of Basilicum-bloemkoolrisotto.”

Alle dagen bezorgen
“Nu we ook op zondag leveren, kun je in het weekend al alle ingrediënten en recepten voor de komende werkweek in huis hebben”, vervolgt Muller. Mocht je een weekje zelf de keukenprins of -prinses willen spelen, dan is dat geen probleem. “Je zit bij ons niet vast aan een abonnement, je bestelt Presto wanneer het jou uitkomt.”

Er zijn vijf verschillende maaltijden per week, die elke week wisselen. Klanten kunnen tot de avond ervoor kiezen welke maaltijd ze willen bestellen en hebben alle ingrediënten en de bijpassende receptkaart de volgende dag in huis. Vooruitbestellen kan natuurlijk ook. Prijzen van de box variëren van 9,95 tot 17,95 euro. Er zijn zes maaltijdvarianten voor twee personen en vier voor vier personen.

 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven