Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
2e Team Melius Spinning (+ Meer) Marathon 8 december 2012

Sport mee voor zorg aan mensen met kanker!

In navolging van het grote succes van vorig jaar organiseert Roparun team 120 – Team Melius op zaterdag 8 december 2012 de 2e Team Melius Spinning Marathon + Syngra Bootcamp + Wandklimmen + Try a Dive + Zumba in Wellnesselande te Barendrecht. Nog grootser opgezet, nog professioneler, nog gezelliger! Nodig dus je sportieve en niet sportieve partner, vrienden en kennissen hier ook voor uit!Roparun Team 120 (Team Melius), waarvan Indicium een grote sponsor is, organiseert de vier uur durende Spinning Marathon (op nieuwe fietsen). Alle opbrengsten zijn voor de Stichting Roparun. Tijdens deze marathon, gegeven door vier top-instructeurs van binnen en buiten Wellnesselande wordt u niet alleen opgezweept door de beste beat en instructeurs, maar zal in het vierde uur de beat life door Pieter worden ingezet voor een echt feestje. Ook de dames van Red Bull hebben toegezegd acte de présence te geven.

Na de Spinning Marathon + Syngra Bootcamp + Wandklimmen + Try a Dive + Zumba sportieve uitingen wordt de de dag gezellig afgesloten met heerlijke loungemuziek en een goed glas wijn of bubbels. Ook valt er van alles te proeven en kunnen mooie wijncadeaus worden gekocht voor een gezellig avondje. Alle opbrengsten zijn voor het goede doel!! Kortom een fantastisch evenement dat je niet mag missen!!

Deze marathon vindt plaats van 11:00 – 15:00 uur in Wellnesselande te Barendrecht. 
Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: