Amerikaanse aardappelhandelaren gebruiken Kwik Lok-sluitclip in marketingcampagne

Michigan Potatoes probeert de aandacht van consumenten te trekken door middel van een nieuwe marketingcampagne, waarbij iedere maand gratis boodschappen te winnen zijn.

Dankzij de samenwerking met retailketen Spartan-Nash zal Michigan Potatoes aardappelen leveren aan AGF-afdelingen in heel de staat Michigan. De naar schatting 4,6 miljoen zakken aardappelen zullen  voorzien worden van een blauwe Kwik Lok-sluitclip met het opschrijft 'Michigan Potatoes'. 

De campagne en samenwerking met Spartan-Nash kwamen tot stand dankzij een subsidie van €88.000 die werd toegekend door de Michigan Potato Industry Commission (MPIC).

"In heel de staat Michigan vragen klanten om lokaal geteelde producten en we doen er alles aan om aan deze vraag tegemoet te komen," laat MPIC in een persbericht weten. De campagne omvat ook een wedstrijd waarbij iedere maand ter waarde van €350 aan gratis boodschappen kan worden gewonnen. 

Volgens produceprocessing.net bestaat er onder consumenten een groeiende behoefte om te weten waar hun voedsel vandaan komt en willen ze lokale ondernemingen steunen.  


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven