Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Rederij MSC geeft fruitexporteurs een boost

Oceaan verlader MSC Mediterranean Shipping Company vraagt aandacht voor z´n laatste technologische doorbraak voor lange afstands-vervoer. MSC heeft telers en verladers in Italië geholpen met het transport van kiwi's door z'n brede netwerk met toegang tot nieuwe markten aan te bieden. 

Vincenzo Tomassetti van MSC: “De gele kiwi wordt een belangrijk exportproduct voor Italië. De vraag stijgt vooral in China. MSC antwoordt op deze trends met het aanbieden van geavanceerde rederijtechnologie die nodig is voor partners en verladers en ervoor zorgt dat de lading op tijd en in perfecte conditie z'n bestemming bereikt."

MSC bouwt momenteel z'n vloot uit en investeert in nieuwe technologieën als antwoord op de stijgende vraag naar fruit in de hele wereld. Het koeltransport van gele kiwi vindt plaats om het fruit vers en vrij van ongewenste plagen te houden. 

Volgens porttechnology.org¸ heeft MSC ervaren technici die de koelketen controleren tot aan de aflevering. De vraag in China en Azië is geraamd te groeien, waardoor nieuwe mogelijkheden gecreëerd worden voor telers en verladers om met MSC samen te werken. 

 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven