Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heropening Van de Loo groenten en fruit

Met vereende krachten is de winkel van Marty van der Loo begin dit jaar onder handen genomen met als resultaat een geheel vernieuwde Van de Loo groente en fruit zaak in Helvoirt. Met behulp van vrienden en het aankopen van nieuw interieur is de winkel heringericht. Een belangrijke verandering is het weghalen van een muur waardoor een half open keuken een geheel open keuken is geworden.

Ook de citruspers staat voortaan in de winkel. "Ik vond wel dat daar een gootsteen bij moest om je handen te kunnen wassen. Ik heb daarvoor een prachtige oude granieten gootsteen gevonden, wat bijdraagt aan de nostalgische uitstraling van de winkel", vertelt Marty aan Gebrs van Aarle in hun weeknieuws.

Ook het assortiment is aangepast en op een nieuwe manier gepresenteerd, zoals voorverpakte salades. "Klanten nemen van de voorverpakte salades mee mee naar huis dan voorheen. Ze pakken al gauw een bakje extra. Ook de nootjes lopen erg hard, die worden veel als impulsaankoop meegenomen."

Voor meer informatie
Van der Loo groenten en fruit
Marty van der Loo
Kastanjelaan 21
Helvoirt
T: 0411 635 257
vdloogroente-fruit@home.nl 
@Vandeloogroentenenfruit

Bron en foto's: Gebrs van Aarle

Publicatiedatum: