Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

2BFRESH presenteert nieuwe kiemgroenten in een nieuwe verpakking

Volgens recent onderzoek bevatten alle typen kiemplantjes een vitamineconcentratie van 10-15 keer hun hoeveelheid in volwassen planten. Iemand die 15 gr kiemplantjes eet, heeft genoeg vitaminen binnengekregen wat gelijk staat aan het eten van 200 gr volwassen product. 

Het Israëlische 2BFresh erkent dit en introduceert een nieuw product van de kiemplantfamilie dat vol voedingswaarden zit en er aantrekkelijk uitziet in twee kleuren - rood en wit: een pakje mini-radijsjes en mini-raap. Ze worden verkocht in de 'Chef Kit', een ronde verpakking met 4 typen kiemplantjes die als garnering gebruikt kunnen worden. 

De verpakking zendt een gezondheidsboodschap uit. Volgens israelagri.com wordt de nieuwe verpakking op Fruit Logistica in Berlijn in februari 2019 geïntroduceerd.

De vraag naar kiemproducten stijgt en daarom breidt 2BFRESH uit. Het bedrijf teelt momenteel kiemplantjes op twee plaatsen in Israël. Daarnaast hebben ze een afdeling in Zwitserland die de lokale markt bedient. Zwitsers kunnen deze producten op 350 verkooppunten kopen.


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven