Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stabiele omzet voor Chinese vijgen

Het vijgenseizoen in Sichuan begon dit jaar in juli en liep in november af. "Als we terugkijken op dit jaar, zien we dat de marktomstandigheden stabiel zijn gebleven. De gemiddelde retailprijs was even hoog als vorig jaar," aldus Tang Yong van Children's Figs.


Plantage voor vijgen

"De totale opbrengst was iets kleiner dan vorig jaar. Dit kwam door de extreme weersomstandigheden van dit jaar. Tegelijkertijd neemt het totale areaal voor de vijgenteelt voortdurend toe, waardoor ook de totale opbrengst toeneemt. Door deze twee tegengestelde ontwikkelingen is de oogst dit jaar stabiel gebleven."

"We zijn de eigenaar van een vijgenplantage van 0,5 hectare in de stad Pengzhou City in Sichuan. Ook hebben we 0,25 hectare voor de ontwikkeling van nieuwe zaailingen van vijgenbomen. We zetten onze vijgen voornamelijk af rondom Pengzhou. We hebben in de laatste jaren onderzoek verricht naar nieuwe rassen en hebben ons oog op een aantal rassen met een veelbelovende toekomst. Volgend jaar zullen we het aantal rassen onder onze zaailingen uitbreiden.."

Contact: Tang Yong
Bedrijfsnaam: Children's Figs
Telefoon: +86 159 2859 5241 

Publicatiedatum: