Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Balmoral groep verwacht stijging activa

Balmoral International Land is een vastgoedbedrijf dat meer dan tien jaar geleden is voorgekomen uit Fyffes. Het bedrijf heeft investeerders laten weten dat het verwacht haar activa uit te breiden dit jaar, geholpen door een eerder verwachte daling in de waarde van de Britse eigendommen die nog niet gerealiseerd zijn. In Ierland en Europa werd wel een "tevredenstellende toename" gerealiseerd. 

Desondanks waarschuwt het bedrijf, dat op verschillende manieren aan de familie McCann gekoppeld is, dat de Brexit "een significant risico blijft dat de waarde van het vastgoed kan beïnvloeden," aldus het bedrijf in een persbericht.

Het Japanse Sumitomo, dat vorig jaar Fyffes overnam, deed de 30% aandelen in Balmoral die het in handen kreeg na de overname van de hand. De koper van deze aandelen was een onderneming gelinkt aan Carl McCann en zijn broer David. De familie McCann heeft daardoor meer dan 55% van de aandelen in handen. 

Zo'n 65% van het portfolio bestaat uit industrieel vastgoed en loodsen, 25% bestaat uit kantoren en 11% is grond dat voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Dat blijkt uit het jaarverslag 2017.

Bron: irishtimes.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven