Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: kleinere uienoogst

Een aantal belangrijke Chinese regio's voor de uienteelt zijn dit jaar getroffen door extreme weersomstandigheden. "Hierdoor is de oogst bij deze teeltgebieden afgenomen met tussen de 10% en 20%," aldus Wang Junjie of Henan Junzhian Food.

"De provincie Gansu geldt als een van de grootste uienteeltgebieden van China. De verminderde opbrengst heeft hier niet geleid tot hogere prijzen voor uien. Dit komt met name doordat tijdens het regenseizoen van augustus veel uien niet goed in bewaring werden geplaatst. Toen de temperatuur later in deze periode begon te dalen, begon een deel van de uien in Gansu te bevriezen en te rotten. Aan de andere kant heeft de uitbreiding van het areaal in augustus geleid tot een recessie voor de uiensector. Telers waren terughoudend om hun uien op de markt te plaatsen en kozen ervoor om deze te bewaren. Het zijn deze uien die door de aanhoudende zware neerslag in augustus verloren zijn gegaan."

"We leveren het hele jaar rond rode en gele uien uit Gansu, die we met name naar het Verenigd Koninkrijk exporteren. Wat rassen betreft is met name de rode ui nu populair op de markt, wat te maken heeft met de unieke smaak van deze ui."

Contact: Wang Junjie
Bedrijfsnaam: Henan Junzhian Food Co., Ltd.
E-mail: junzhian2019@163.com
Whatsapp: +86 132 1329 3300

Publicatiedatum: