Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: Feestelijke opening Interpom Primeurs tijdens feest Belgapom

Tholen - Afgelopen zaterdag hield Belgapom aan de vooravond van de Interpom Primeurs het tweejaarlijkse Belgapom feest. Het feest werd gehouden in één van de zalen van de Xpo in Kortrijk waar ook de Interpom Primeurs zondag van start is gegaan. Op het feest waren de diverse standhouders met familie uit heel de aardappelsector aanwezig. Deze konden genieten van verschillende aardappelhapjes, drankjes en een walking dinner.

Klik hier voor de fotoreportage

Tijdens het feest werden de genodigden toegesproken door Algemeen secretaris van Belgapom en president van het World Potato Congress, Romain Cools. Na het woord van Romain sprak Belgapom voorzitter Marc Van Herreweghe via een videoboodschap over de aardappelsector in 2018. De aardappelsector heeft dit jaar veel te maken gehad met tegenslagen zoals de droogte en de Colombiaanse importban.

Klik hier voor de fotoreportage

 Na de serieuze woorden van de Belgapom-voorzitter werd de beurs officieel geopend door Marc Van Herreweghe, Koen Brebels (Trias) en Marc de Beaufort (CIP) en was het tijd voor muziek en de opening van het walking dinner. Het feest is nog tot in de late uurtjes doorgegaan.Klik hier voor de fotoreportage