Het voortdurende aandringen van veel van zijn klanten tijdens het vorige seizoen heeft ertoe geleid dat het merk King Courgette nu een productlijn van biologische courgette aanbiedt, parallel aan zijn aanbod van conventionele courgette. Het bedrijf beschikt over de certificering voor biologische productie. 

"We hebben ons aanbod aangepast en bieden nu parallel deze twee lijnen aan. We zetten daarom in op beide teeltprocessen aangezien de markt om beiden vraagt, momenteel nog in zeer verschillende hoeveelheden. Aangezien we een gespecialiseerd courgette-merk zijn, vonden we het nodig om in ons aanbod ook de biologische optie op te nemen", zegt José Luis Escobar, algemeen directeur van het bedrijf.

"Het nieuwe aanbod is behoorlijk enthousiast ontvangen door de klanten, die nu beschikken over een leverancier die zich aanpast aan hun behoeften door beide producten te bieden. We hebben ook verschillende offertes gedaan aan bedrijven in Centraal-Europa, om de afzet van de biologische courgette te laten toenemen in het volgende seizoen", vertelt Escobar.

In Nederland zijn de King Courgettes exclusief verkrijgbaar bij Staay Food Group.

 
Voor meer informatie:
José Luis Escobar Castañeda
King Courgette
M: +0034 610 16 27 61
joseluis@kingcourgette.org
www.kingcourgette.org