Sunions, de traanloze zoete ui, keert deze herfst terug. Het product is ontwikkeld na drie decennia van onderzoek, ontwikkeling en hybridisatie door Nunhems Vegetable Seeds. Sunion is een lange dag zoet uienras dat in Washington en Nevada wordt geteeld. Maar in tegenstelling tot andere lange dag uien worden Sunions volgens marketeers eigenlijk zoeter en traanloos tijdens de bewaring. De meeste andere zoete uien die beschikbaar zijn tijdens dezelfde periode van beschikbaarheid - gewoonlijk van november tot april - worden momenteel geïmporteerd uit Zuid-Amerika.

Met behulp van een voor uien unieke certificering volgt een sensorisch panel met volledige autoriteit en bevoegdheid om de verzenddata van Sunions te bepalen, een strak gecontroleerd protocol met drie afzonderlijke tests voor smaak en traanloosheid voordat de uien worden vrijgegeven voor verzending.

Sunions wordt ondersteund door een marketingplan met point-of-sale materialen, productiemanager opleidingen, social media-uitingen en een campagne voor consumentenreclame en public relations. In het eerste seizoen dat de Sunions beschikbaar waren, waren er 1,2 miljard weergaven van consumentenmedia in print-, radio-, web- en televisiemedia.

Kom meer te weten over het marketingprogramma van dit seizoen op de Fresh Summit van PMA in Orlando (Florida) van 18 tot 21 oktober van Generation Farms bij stand #1421 en Onions 52 op stand #4181.

Voor meer informatie:
Adam Brady
Tel: +1 (912) 541-7726
adam@goldensunmarketing.com
www.iheartsunions.com