Convenience: Maaltijden op maat

Eten met gemak is in 2013 gestart als regionale maaltijdservice voor het bezorgen van verse en gevarieerde maaltijden aan huis. De formule is inmiddels is uitgebreid met 19 lokale contactpersonen, werkzaam in verschillende regio’s verspreid over Nederland. Eten met gemak biedt maaltijden op maat en werkt met vaste bezorgers. 

“Wij vinden het belangrijk dat u, indien u een dieet of voedingsgewoonte heeft, ook gewoon dagelijks kunt genieten van onze heerlijke gerechten. Daarom bieden wij diverse diëten en voedingsgewoonten aan, zoals: Zoutarm, Glutenvrij, Lactose-beperkt, Zoutarm & kaliumbeperkt, Vegetarisch, Gemalen, Gesneden vlees en Vloeibaar. Onze koks koken dagelijks met heel veel passie en plezier uw (dieet)maaltijden in een aparte dieetkeuken”, aldus Eten met Gemak.


Brigitte Postma verzorgt al geruime tijd de maaltijden in de regio. “Met de nieuwe verpakkingen en menulijsten is het laten bezorgen van maaltijden nog duurzamer en verantwoorder geworden. Op de menulijst kunnen mensen kiezen uit 35 verschillende menu’s, waarbij de keus is uit vlees of vis, aardappelen, rijst, groenten of samengestelde gerechten zoals nasi met kipsaté. Ook kan nu de portiegrootte door de klant zelf bepaald worden.” De onderdelen van de maaltijden worden apart verpakt in luxe zwarte schaaltjes. “Onze nieuwe verpakkingen zijn heel handig; de klant kan na levering de maaltijden opnieuw samenstellen. Wil je liever rijst in plaats van aardappelen? Wissel het bakje om en klaar is je maaltijd. Dit is een beetje een restaurantgevoel voor thuis.” 

Verse ingrediënten
Verse ingrediënten zijn de basis van de maaltijden. Onze gekwalificeerde koks koken de gerechten voor u op maat, houden rekening met eventuele dieetwensen en koken zo dat vitamines, voedingsstoffen en mineralen behouden blijven. “Wij willen dat de mensen echt vers eten, gezond en lekker. Doordat er ook nog eens diëtisten in dienst zijn bij ons, is heel veel mogelijk.”

Eten met Gemak is als franchiseformule een onderdeel van Food Connect, een autoriteit op het gebied van versbereide maaltijden en maaltijdcomponenten.

Voor meer informatie:
Eten met gemak


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven