Aubergine-extract kan huidkanker bestrijden

NaturalNews laat weten dat je, als je tekenen van huidkanker signaleert, niet meteen een zware operatie of chemotherapie hoeft te ondergaan, maar dat er goedkope, effectieve en veilige manieren bestaan om huidkanker te behandelen. Ze zijn daadwerkelijk beschikbaar, hoewel ze verboden zijn door de reguliere medische monopolie en niet worden bekendgemaakt door de mainstream media.

Het relatief nieuwe middel, BEC5, is ontstaan als Australisch volksremedie, bedoeld om boerderijdieren te behandelen. De remedie die bestaat uit fytonutriënten, onttrokken uit aubergines, is nu voor iedereen online beschikbaar. Klinische proeven hebben, volgens Natural News, de werkzaamheid van BEC5 al bevestigd.

De auberginebereiding kan echter niet worden gebruikt om alle types huidkanker te behandelen. In het bijzonder melanoom kan goed verholpen worden; dat is een zeldzame, maar wel de dodelijkste vorm van huidkanker. Deze huidkanker kan uitzaaien naar interne organen en daarmee de patiënt doden. De maker en distributeurs van BEC5 beweren niet dat hun product melanoom kan genezen. Maar Natural News meldde dat ten minste één persoon is genezen van zijn melanoom, door zijn zelfgemaakte auberginebereiding.

Het auberginegeneesmiddel voor huidkanker is gebaseerd op meer dan waarnemingen. Wetenschappelijk onderzoek bevestigde ook dat fotochemicaliën in aubergines therapeutisch werken en dat ze kunnen worden gebruikt om non-melanome huidkankers effectief te behandelen.

In het maartnummer van het International Journal of Clinical Medicine, meldde dokter Bill E. Cham uit Sheldon (Australië) dat solasodinerhamnosyl glycosiden die worden onttrokken uit aubergines, bij juist gebruik resulteren in een snelle verwijdering van grote huidkankers. Cham bevond dat Curaderm BEC5, een crème-achtige formulering van solasodine rhamnosyl glycosiden van de aubergine, effectief een klein tot groot basaalcelcarcinoom kunnen behandelen. Maar hij bevond ook dat met een intralesioninjectie van solasodine rhamnosylglycosiden, de behandelingsperiode meer dan de helft verkort zou kunnen worden.

Daarnaast heeft Cham bevonden dat twee intralesioninjecties van een zeer lage dosis solasodine rhamnosyl glycosiden, snel en effectief een grote melanoom op een paard zouden kunnen verwijderen! Het auberginegeneesmiddel kan men thuis maken. Azijn kan worden gebruikt om een 'homemade' versie van het BEC5-aubergine-extract te bereiden met dezelfde fytonutriëntglycociden en glycoalkaloïden. Laatstgenoemden zijn in staat om de kankercellen binnen te dringen en hen te doden, terwijl de gezonde cellen intact worden gelaten.

Source


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.