Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Door meer bekendheid kan vraag alleen maar stijgen"

Starfruit heeft eigen exotenposter

"Exoten vinden steeds meer de weg naar het grote publiek. Supermarkten en kwaliteitswinkels bieden jaarrond een ruim assortiment exotisch fruit en groenten aan van uitstekende kwaliteit. Toch merken we dat veel van deze producten nog te weinig bekend zijn bij de consument. De klant maakt kennis met exotisch fruit op reis maar kent niet de gangbare naam of men hoort een naam zonder te weten hoe dit er uit ziet. Gebrek aan kennis is vaak een belemmering om het fruit te kopen."



"Wij zijn er van overtuigd dat door een grotere bekendheid de vraag alleen maar kan stijgen. Daarom besloot Starfruit om zelf een poster samen te stellen met de meest courante exoten. Bedoeling is dat onze klanten deze poster op een duidelijk zichtbare plaats ophangen en zo de consument de gelegenheid geven om nieuwe producten te ontdekken. Deze exotenposter is een eerste stap. Later komt er ook een poster met exotische groenten en eventueel een poster met echte nicheproducten."

Klik hier voor de poster

Voor meer informatie:
Jurgen de Witte
Starfruit Company
Werkhuizenkaai 112-154
Brussel - Belgiƫ
Tel: + 32-022420876
Fax: + 32-022421208
www.star-fruit.eu
Publicatiedatum: