Peter van Kampen en Janneke van de Velde

Nieuwe medewerkers NFO

De functies van NFO-beleidsmedewerker en kennisconsulent grootfruit NFO/PT zijn ingevuld. Met ingang van 9 januari 2012 beginnen Janneke van de Velde als NFO-beleidsmedewerker en Peter van Kampen als kennisconsulent grootfruit NFO/PT bij de NFO.

Peter van Kampen (kennisconsulent grootfruit NFO/PT)

Peter (25) uit Wageningen heeft een dienstverband voor 40 uur per week. Zijn kerntaak is het verzamelen en vertalen van resultaten uit fruitteeltpraktijkonderzoek naar de dagelijkse praktijk van de fruitteler. Peter volgde de BSC-opleiding Plantwetenschappen in Wageningen. De fruittelerszoon, wiens vader in Kraggenburg een bedrijf runt, heeft zijn interesses liggen bij plantproductie en fysiologie, management en bestuurlijke functies. Peter is ook verantwoordelijk voor het secretariaat van de NFO-kringen Midden-Nederland en Flevo-Noord. De functie van kennisconsulent houtig klein- en steenfruit NFO/PT, blijft in handen van Geert van Gessel.Janneke van de Velde (NFO-beleidsmedewerker)

Janneke van de Velde (31) uit Voorhout heeft een dienstverband voor 32 uur per week. Janneke gaat zich richten op marktzaken (met name Elstar en Conference) in de vorm van promotie en kwaliteitszaken. Ook het onderdeel ondernemerschap valt binnen haar takenpakket. Janneke studeerde bestuurskunde (beleid en politiek) in Rotterdam. Zij was in dienst bij het ministerie van VROM als beleidsadviseur. De laatste jaren werkte zij in opdracht als zelfstandig projectmanager (zzp).
Binnenkort vindt u op de NFO-website de contactgegevens van Peter van Kampen en Janneke van de Velde.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NFO-directeur Siep Koning (tel. 06 5375 3512).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.