Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Naturelle breidt machinepark uit

Naturelle heeft drie nieuwe verpakkingsmachines aangeschaft. "We verpakken inmiddels het grootste deel van de producten die onze telers zelf niet kunnen verpakken in eigen loods. Hierdoor kunnen we zo efficiƫnt en flexibel mogelijk op de wensen van onze klanten inspelen", aldus Donny van Dam, Locatie Manager bij Naturelle.
 
De nieuwe machines kunnen netverpakkingen maken, automatisch bakjes vullen, bakjes ontnesten (uit elkaar halen) en op verpakkingsmateriaal printen. Hierdoor kunnen nog meer schakels in het verpakkingsproces machinaal worden uitgevoerd. De inrichting van de loods is volledig aangepast op de nieuwe machines, zodat alle handelingen, van sorteren tot verladen, optimaal op elkaar zijn afgestemd. Dit past binnen de LEAN-filosofie die bij Naturelle wordt doorgevoerd. Sommige nieuwe machines besparen op verpakkingsmateriaal: "Nu hebben we de mogelijkheid om op folie te printen, waardoor stickers in sommige gevallen overbodig worden", vertelt Donny van Dam (zie foto rechts).

Naast een efficiencywinst zorgt de uitbreiding van het machinepark er ook voor dat Naturelle nog meer productgroepen onder eigen dak kan verpakken. Daardoor kan Naturelle flexibeler op de wensen van haar klanten inspelen.

Meer weten over Naturelle? Kijk op www.natuurlijknaturelle.nl en volg Naturelle op Twitter: www.twitter.com/naturelletweets.

Bron: Nieuwsbrief Naturelle
Publicatiedatum: